Инструктори

Безплатна първа тренировка!

Cédric Jacquot-Préaux

Cédric Jacquot-Préaux

Седрик е главен инструктор, основател на KRAV MAGA SOFIA от есента на 2013 г., той започва да практикува Крав Мага през 2008 г. със Стив Наури (5-та степен черен колан и основател на Krav Martial Art) във Франция, Париж в продължение на 5 години.

Steve Naouri е директен ученик на Richard Douieb, основател на FEKM и официален представител на Imi Lichtenfeld за Европа. Седрик беше ученик на Стив Наури до заминаването му за България през лятото на 2013 г.

Седрик притежава 5-та степен (~кафяв колан) във Федерацията по бойни изкуства Krav след 5 години практика.

Когато пристигна в София, той се опита да продължи своята крав мага прогресия в София. Не намери подходящо място в София, където да тренира Крав Мага. Междувременно той продължаваше да практикува кикбокс (Krav Maga е поразителен, отколкото граплинг), някои партньори в клуба по кикбокс проявиха интерес към метода на самозащита. Така се появиха първите курсове. Групата от трениращи се увеличаваше и клубът беше основан.

Пътувайки до Франция от време на време, Седрик редовно посещава обучения и семинари с френски експерти или европейци/израелци. Той имаше късмета да тренира в Израел с бившия си учител в Wingate Institute близо до Нетания, където Ими се беше обучавал в Крав Мага в миналото. Оттогава участвайте в някои семинари/обучения по целия свят (Франция, Полша, Австралия, Израел, Испания), където истински експерти по Крав Мага провеждат обучения и лагери.

През декември 2016 г. посещава зимния семинар на FEKM (4-дневен семинар), воден от Richard Douieb. Там той се срещна с Франк (черен колан FEKM) и беше решено през ноември 2017 г. да се присъедини към Европейската федерация по Крав Мага, за да предложи по-добра платформа за развитие. Интегрирането с FEKM отне известно време и Франк улесни процеса на присъединяване към FEKM и помогна за създаването на по-добра структура.

FEKM е най-голямата Крав Мага федерация в света по отношение на членство, като повечето от практикуващите й се намират във Франция.

FEKM предлага семинари, лагери, медийна подкрепа, има много признати експерти, с актуализирана учебна програма за колани, които са подходящи за федерацията.

Техническата учебна програма на FEKM непрекъснато се актуализира и е трудна. Крав Мага София е единственият клуб на Европейската федерация по Крав Мага на Балканите.

Седрик е сертифициран FEKM инструктор от 2019 г., все още учи, в процес на дипломиране, напредва и се оценява от експерти на FEKM.

Седрик вероятно е един от най-опитните практикуващи Крав Мага в България.

Той организира семинари в София с международен експерт на FEKM и е квалифициран да обучава студенти в рамките на учебната програма на FEKM.

Персонално обучение – по заявка.

Персоналните тренировки със Седрик са по заявка и зависят от ограниченото му свободно време.

Освен това Седрик е тренирал савате във Франция, след това бойно самбо, кик бокс и BJJ/граплинг в София в продължение на няколко години около няколко пъти на седмица.

Поради липса на време тези практики са спрени в момента. Възнамерява да ги възобнови, когато има повече свободно време.

Krav Maga Sofia
Krav Maga Sofia
Krav Maga Sofia
Krav Maga Sofia

Ploutarchos Maridakis

Ploutarchos (a.k.a Akis) практикува Крав Мага от есента на 2015 г. под ръководството на Седрик и притежава черен колан по айкидо. Той е грък и освен майчиния си език говори свободно български и английски.

Той се е обучавал в Крав Мага също на различни места с експерти от FEKM в Испания и експерти от KMI в Израел и Австралия, където е получил сертификат за инструктор.

Той също е сертифициран инструктор и преподава в клуба 2 пъти седмично в групата за начинаещи.

Акис е най-старият активен ученик в клуба и вторият най-напреднал по ранг.

Успоредно с това Акис тренира и бокс и има за цел да развие уменията си в допълваща област.

Ploutarchos Maridakis

Krav Maga Sofia

официален клуб на

FEKM

Европейската федерация по Крав Мага

Начало Инструктори Програма График