ИНСТРУКТОР

 

Безплатна първа тренировка!


Седрик Жaкo-Преo

Седрик е главен инструктор на КРАВ МАГА СОФИЯ от есента на 2013 г. Започва да практикува Крав Мага през 2008 г. със Стив Наури (Steve Naouri: 5-та степен на черен колан и основател на Krav Martial Art). Стив е директен студент на Richard Douieb и в наши дни студент на Raphy Elgressi (директен студент на Ими). Седрик е следвал инструкциите на Стив до отпътуването му за България през лятото на 2013 г., по това време той има 5-та степен в Krav Martial Art и притежава Initiator Diplom of Krav Martial Art от Септември 2014 г.

През пролетта на 2014 г. той решава да преподава техники за самозащита на няколко жени, в същия клуб по кикбокс, в който тренира. Виждайки, че интересът е голям, той решава да преподава на по-голяма група и да започне редовни обучения за всички възрастни.

Пътувайки до Франция, Седрик редовно посещава тренировки и семинари с френски експерти. Седрик имаше късмет да посети 7-дневен семинар в Израел със Стив Наури в Wingate Institute близо до Нетания, където Ими е преподавал Крав Мага в миналото.

През Декември 2016 г. той посети зимния семинар на FEKM, ръководен от самия Richard Douieb. Там той срещна Франк и през ноември 2017 г. реши да се присъедини към Европейската федерация на Крав Мага, за да предложи на своите студенти по-добра платформа за развитие и да получава указания от различни високо квалифицирани инструктори.

Паралелно, Седрик практикува от 2014 г. BJJ веднъж седмично и по-рядко Бойно самбо, поради семейните си задължения и задълженията в Крав Мага. От Октомври 2017 г. КРАВ МАГА СОФИЯ предлага 5 тренировки седмично, със средна продължителност от 1ч.30м. на смесена група възрастни (35% са жени), а 25% от трениращите са чужденци с английски език.

ТЕХНИЧЕСКИ ДИРЕКТОР

Франк Морикони


Назначен за технически директор в КРАВ МАГА СОФИЯ, от средата на 2017 г. притежава черен колан 1-ви Дан. Започва обучението си по Крав Мага през 2003 г.

Той отговаря за приложението на техническата програма на FEKM и предоставя степени до кафяв колан, след преминаване на изпитите от трениращите. Присъствал е на многобройни семинари във Франция и чужбина с високопоставени FEKM инструктори. Идва 2-3 пъти годишно в София, за да контролира програмите на FEKM и изпитите за колан. Той също е инструктор в родния си град Terville (Франция), където провежда курсове няколко пъти седмично от есента на 2017 г.


Крав Мага София
официален клуб на

FEKM

Европейска Федерация по
Крав Мага