ИНСТРУКТОР

Безплатна първа тренировка!

Приемаме SODEXO SportPass


Седрик Жaкo-Преo

Седрик е главен инструктор на КРАВ МАГА СОФИЯ от есента на 2013 г. Започва да практикува Крав Мага през 2008 г. със Стив Наури (Steve Naouri: 5-та степен на черен колан и основател на Krav Martial Art). Стив е директен студент на Richard Douieb и в наши дни студент на Raphy Elgressi (директен студент на Ими). Седрик е следвал инструкциите на Стив до отпътуването му за България през лятото на 2013 г., по това време той има 5-та степен в Krav Martial Art и притежава Initiator Diplom of Krav Martial Art от Септември 2014 г.

През пролетта на 2014 г. той решава да преподава техники за самозащита на няколко жени, в същия клуб по кикбокс, в който тренира. Виждайки, че интересът е голям, той решава да преподава на по-голяма група и да започне редовни обучения за всички възрастни.

Пътувайки до Франция, Седрик редовно посещава тренировки и семинари с френски експерти. Седрик имаше късмет да посети 7-дневен семинар в Израел със Стив Наури в Wingate Institute близо до Нетания, където Ими е преподавал Крав Мага в миналото.

През Декември 2016 г. той посети зимния семинар на FEKM, ръководен от самия Richard Douieb. Там той срещна Франк и през ноември 2017 г. реши да се присъедини към Европейската федерация на Крав Мага, за да предложи на своите студенти по-добра платформа за развитие и да получава указания от различни високо квалифицирани инструктори.

Паралелно, Седрик практикува от 2014 г. BJJ веднъж седмично и по-рядко Бойно самбо, поради семейните си задължения и задълженията в Крав Мага. От Октомври 2017 г. КРАВ МАГА СОФИЯ предлага 5 тренировки седмично, със средна продължителност от 1ч.30м. на смесена група възрастни (35% са жени), а 25% от трениращите са чужденци с английски език.ТЕХНИЧЕСКИ ДИРЕКТОР

Франк Морикони


Назначен за технически директор в КРАВ МАГА СОФИЯ, от средата на 2017 г. притежава черен колан 1-ви Дан. Започва обучението си по Крав Мага през 2003 г.

Той отговаря за приложението на техническата програма на FEKM и предоставя степени до кафяв колан, след преминаване на изпитите от трениращите. Присъствал е на многобройни семинари във Франция и чужбина с високопоставени FEKM инструктори. Идва 2-3 пъти годишно в София, за да контролира програмите на FEKM и изпитите за колан. Той също е инструктор в родния си град Terville (Франция), където провежда курсове няколко пъти седмично от есента на 2017 г.


Крав Мага София
официален клуб на

FEKM

Европейска Федерация по
Крав Мага


Техническа програма

Избрано от Блога

Предпазните средства са от значение

Вчера получихме предпазни средства, главно за нашите нови трениращи момичета.

Прочетете повече

Началото на БЛОГА

Това е първата статия на БЛОГА. Този Блог ще се фокусира върху новините в КРАВ МАГА СОФИЯ клуб.

Прочетете повече